Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Adventure Fishing

Adventure Fishing


 

Cég ismertető:

Az Adventure Fishing utazási iroda, egy baráti kapcsolatokból kinövő vállalkozás, melyet a közös hobbi szeretete tart össze. Mindannyian szeretünk utazni és horgászni, és ki ne szeretne olyan dologgal foglalkozni, melyben egyben örömét is leli?

Cégünket, az Adventure Hungary Kft-t 2009. februárjában alapítottuk azzal a szándékkal, hogy megismertessük honfitársainkkal a külföldi horgászvizeket. Együttműködési szerződést kötöttünk egy sor ismert külföldi céggel, akik hozzáértésükkel garantálják, hogy a világ különböző pontjaira ellátogató magyar vendégek, a lehető legszínvonalasabb kiszolgálásban részesüljenek a horgásztúra ideje alatt. Természetesen kínálatunkat folyamatosan bővítjük, és rendszeresen készítünk vonzó ajánlatokat a világ legjobb horgászhelyeire. 2009-ben több új úticélunk szervezésére kizárólagos jogot szereztünk nem csak Magyarországon, hanem a közép-európai régióban is. 2009 év végére több szomszédos ország területére kiterjesztjük tevékenységünket, jelenleg Romániában és Szlovákiában is 1-1 területi képviselő segíti munkánkat.

Adventure Fishing

Amennyiben további kérdésed van útjainkkal kapcsolatban, érdeklődjön : itt


Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Horgászvíz Katalógus.hu logó Adventure

Keresés

Regisztrációk

Hasznos