Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Duna Delta Tours

Duna Delta Tours

 

Bemutatkozás:

A Duna Delta (Delta Dunari, Danube Donau Delta) délnyugaton a Dobrudzsai fennsíkkal határos, északon a román–ukrán határt képezi, keleten beleömlik a Fekete-tengerbe. A Duna 2680 km megtétele után, mielőtt a Fekete tengerbe ömlene hozta létre ezt a csodálatos területet amit Duna Delta- nak hívunk. A Duna három főága Chilia, Sulina és a Sfántul Gheorghe (Szent-György), számos mellékág, csatorna, holtág, láp, nádas, erdõ és homokdûnék alkotják ezt a vízivilágot, amely még mindig hihetetlenül gazdag halban, vadban és madarakban. A Sulina-ág a Duna delta közepén helyezkedik el, és a Chiliától eltérően egyenes vonalú. A medrét állandóan kotorják a hajózhatóság érdekében. A hossza 71 km és a víz 18%-át szállítja.1991-ben a Duna delta a Világörökség része lett. A horgásztanya a Duna Deltában a Szulina ág mentén, félúton Tulcea és a Fekete-tenger partján a beömlésnél fekvő Szulina város között, a 22-es mérföldnél lévő Gorgova halászfaluban található. A horgásztúra időtartama 1 hét, szombat reggeltől szombat reggelig. Két személy számára biztosítunk egy motorcsónakot.

Horgászat: Lapos fenekű alumínium csónakok állnak a vendégek rendelkezésére 15 lóerős motorokkal. A horgászat alapvetően csónakos horgászat, lehet horgászni a Dunán, valamint a csatornákon, mellékágakon, tavakban, halfajtól függően.

 

Duna Delta Tours

 

További információk :itt

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Horgászvíz Katalógus logó

Keresés

Regisztrációk

Hasznos