Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

1000 út utazási iroda

1000 út utazási iroda

Leírás:

Az oroszországi lehetőségek minden horgász álma: hatalmas vízfelületek, érintetlen táj, rengeteg faj és fajta, nagyvonalú vendégszeretet.

A Volga Oroszország és Európa legnagyobb folyója, 3 531 km hosszú és helyenként 4 km széles.

Itt találhatók Európa legnagyobb tavai, az Onyega és a Ladoga.

A folyó észak-dél irányban Oroszország egész európai részét átszeli. Moszkva mellett ered, és delta torkolattal a Kaszpi-tengerbe ömlik. A torkolatnál van Asztrahány városa, melyet 1458-ban alapították. Ez a vidék egy valóságos horgászparadicsom, ahol a horgászok legnagyobb álmai is megvalósulhatnak.

1000 út utazási iroda

A Volgában 58 fajta hal található, melynek horgászatát államilag engedélyezik. Fogtak itt már 20 kilós harcsát, 15 kilós csukát, és 300 kg-os tokhalat (beluga) is. Ha valakinek sikerül ez a fogás és lefényképezteti vele magát, unokáinak a valóságról mesélhet. Ezt a horgászparadicsomot egyre inkább felfedezik a nyugat-európai országok is, és ennek elősegítésére az állam sokat költ új szállodák építésére az infrastruktúra fejlesztésére és a vendégek kényelmének biztosítására.

Valamennyi ajánlatunk árában benne foglaltatnak a következő szolgáltatások: találkozás a horgászterülethez legközelebbi közforgalmú repülőtéren, a földi közlekedési költségek, az engedélyek beszerzése, szállás, napi háromszori étkezés, (motor)csónak-használat és kíséret. Áraink a horgászás árát tartalmazzák az alapszolgáltatásokkal. A horgászterület megközelítése, a vízumdíj, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (BBP) külön fizetendő. A vízum beszerzését irodánk készséggel vállalja.

1000 Út utazási Iroda a horgászvíz Katalógus.hu oldalán.

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Keresés

Regisztrációk

Hasznos