Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Csallóközi Horgászat Nagy Sándor

Csallóközi Horgászat Nagy Sándor

Bemutatkozás:

Nagy Sándor a vizek megszállottja. Születése óta járja, fürkészi a vizek és halaik járását. Vezetése alatt a kevésbé tapasztalt folyami horgászok is kitűnő fogásokkal büszkélkedhetnek. Hasznos tanácsait érdemes megfogadni. Otthon van a ragadozók és a békéshalak horgászatában is. Nagyszerű ismerője a kuttyogatás művészetének. Több kapitális fogással büszkélkedhet. Túlzás nélkül állíthatjuk: ritkán tér haza száraz szákkal. Mint házigazda minden vendégnek segít abban, hogy igazi horgász élményekben legyen része.

Csallóközi Horgászparadicsom a horgászvíz Katalógus.hu oldalán.

Csallóköz :

A Dunától északra, Szlovákia délnyugati részén terül el, a Duna és a Kis-Duna, illetve Vág-Duna között. Pozsonytól Komáromig húzódik. A Kisalföld részét képezi. Legnépesebb települése Komárom. Csallóköz Európa legnagyobb szárazföldi szigete. A folyók övezte síkság Szlovákia legtermékenyebb területei közé tartozik. A legfontosabb halak: a viza, a harcsa, a ponty, a keszeg, a süllő, a csuka és egyéb kisebb fajok, például a vágódurbincs.

A túráról bővebben :itt

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Horgászvíz Katalógus.hu

Keresés

Regisztrációk

Hasznos