Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Szamostúra.hu

Szamostúra.hu

Bemutatkozás:

Hívunk és várunk szűkebb hazánkba, Kelet–Magyarország legszebb tájaira, Szatmárba és a Beregbe. Ha gondtalan kikapcsolódásra vágysz, szereted a kihívásokat és kalandokat vegyél részt túráinkon. Vízitúráinkat és kerékpártúráinkat ajánljuk kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek, kezdőknek és tapasztalt természetjáróknak, családoknak, baráti társaságoknak, munkahelyi közösségeknek. Ajánlatainkban megtalálod az aktív pihenés széles választékát, kipróbálhatod a vízisít és a wakeboardot, de részt vehetsz az általunk szervezett két- és többnapos vízitúrákon a Szamoson, a Felső-Tiszán és a Túron. Lehetőséged van sporteszközök bérlésére is egyéni kirándulásokhoz. Ha mégis teljes kikapcsolódásra vágysz, ott a horgászat vagy a sétahajózás.

A több, mint harminc éves „vizes múlt" révén elég tapasztalattal rendelkezünk a vízitúrák szervezésében, lebonyolításában a Szamoson, a Felső-Tiszán és a Túron, ismerjük a környék folyóinak sajátosságait, szeszélyeit.

Szamos túra

Bővebb információk: itt

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Keresés

Regisztrációk

Hasznos