Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Én utazásom.hu

Én utazásom.hu

Bemutatkozás:

Te mire gondolsz, amikor azt mondod, „elmegyek horgászni"? Ha a tökéletes kikapcsolódásra és nyugalomra vágysz, akkor ezek az ajánlatok nem Neked szólnak. Ha vérbeli horgász vagy és itthon már nagyon jól tudod, hogy hol, mikor és milyen halat foghatsz; akkor olvass tovább! Gondoltál már arra, milyen lehet az öreg halászhoz hasonlóan a tengeren, szikrázó napsütésben megküzdeni egy hatalmas és kitartó vaddal? Kipróbálnád a mélytengeri vagy a lékhorgászatot? Szeretnél kifogni egy barracudát, tonhalat vagy egy marlint? Akár többnapos horgásztúrára indulnál, akár a nyaralás alatt szeretnél résztvenni egy tengeri horgásztúrán, keress minket és segítünk!

Én utazásom.hu Horgászutazások , horgásztúrák , túra szervezők , utazási irodák a Horgászvíz katalógus.hu adatbázisában. Horgász túra tervezésekor nézze meg a Horgászvíz katalógus.hu „ utazás” rovatát, ahol a hazai és külföldi utazási irodák kínálják horgász túráikat. A legnépszerűbb Duna- delta, Pó-folyó vagy a Szamos túrákon túl eljuthatunk olyan egzotikus tájakra mint, Caspe, Riba, Roja vagy az Ebró folyó , vagy a Mexikói- Big Game és a Rhone- delta.

A horgásztúrákról bővebben az utazási iroda honlapján lehet érdeklődni :itt

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

HVK Horgászutazások , horgásztúrák , túra szervezők , utazási irodák a Horgászvíz katalógus.hu adatbázisában. Horgász túra tervezésekor nézze meg a Horgászvíz katalógus.hu „ utazás” rovatát, ahol a hazai és külföldi utazási irodák kínálják horgász túráikat. A legnépszerűbb Duna- delta, Pó-folyó vagy a Szamos túrákon túl eljuthatunk olyan egzotikus tájakra mint, Caspe, Riba, Roja vagy az Ebró folyó , vagy a Mexikói- Big Game és a Rhone- delta.

Keresés

Regisztrációk

Hasznos