Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Trófea Utazási Iroda

Trófea Utazási Iroda

Bemutatkozó:

Volga delta

A Volga Oroszország és Európa legnagyobb folyója 3531 km hosszú és helyenként 4 km széles. Itt találhatók Európa legnagyobb tavai, az Onyega és a Ladoga. A folyó észak-déli irányban Oroszország egész európai részét átszeli. Moszkva mellett ered, és delta torkolattal a Kaszpi-tengerbe ömlik. A torkolatnál található Asztrahány városa, melyet 1458−ban alapítottak. A vidék valóságos horgászparadicsom, ahol a horgászok legnagyobb álmai is megvalósulhatnak. A Volgában 58 fajta hal található, melynek horgászatát államilag engedélyezik. Fogtak itt már 20 kilós harcsát, 15 kilós csukát, és 300 kg-os tokhalat (beluga) is. Ezt a horgászparadicsomot a nyugat-európai országok is egyre inkább felfedezik és ennek elősegítésére az állam sokat költ az új szállodák építésére, az infrastruktúra fejlesztésére és a vendégek kényelmének biztosítására.

Trófea Utazási iroda Horgászutazások , horgásztúrák , túra szervezők , utazási irodák a Horgászvíz katalógus.hu adatbázisában. Horgász túra tervezésekor nézze meg a Horgászvíz katalógus.hu „ utazás” rovatát, ahol a hazai és külföldi utazási irodák kínálják horgász túráikat. A legnépszerűbb Duna- delta, Pó-folyó vagy a Szamos túrákon túl eljuthatunk olyan egzotikus tájakra mint, Caspe, Riba, Roja vagy az Ebró folyó , vagy a Mexikói- Big Game és a Rhone- delta.

Az utazási iroda honlapja :itt

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

HVK Horgászutazások , horgásztúrák , túra szervezők , utazási irodák a Horgászvíz katalógus.hu adatbázisában. Horgász túra tervezésekor nézze meg a Horgászvíz katalógus.hu „ utazás” rovatát, ahol a hazai és külföldi utazási irodák kínálják horgász túráikat. A legnépszerűbb Duna- delta, Pó-folyó vagy a Szamos túrákon túl eljuthatunk olyan egzotikus tájakra mint, Caspe, Riba, Roja vagy az Ebró folyó , vagy a Mexikói- Big Game és a Rhone- delta.

Keresés

Regisztrációk

Hasznos