Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Takácsi horgásztó

Takácsi horgásztó

Extra szolgáltatások:

Tűzrakás, főzés,

Takácsi horgásztó A Horgászvíz Katalógus  célja, hogy felépítse az ország legnagyobb horgászvíz adatbázisát és egyben a horgászathoz szorosan kapcsolódó horgászboltok és horgász szálláshelyek bemutatkozó oldalainak is helyet biztosítson.  Vizek,boltok,szálláshelyek. Fő profilja a Magyar horgászvizek összegyűjtése nem csak katalógus jelleggel. Megyei bontásban megtalálható horgászvíz, horgászbolt, horgászszállás listánk mellett az adott megye leg népszerűbb helyeinek egész oldalas bemutatkozást biztosítunk.

Hal fauna: Ponty, amur, csuka, süllő, keszeg, kárász, busa

Fő hala: Ponty

Helyi szabályozás:

Az aktuális szabályokról, nyitva tartásról és napra kész árakról a horgászvíz honlapján lehet, érdeklődni : itt

A horgásztó facebook oldala:itt

Horgászboltok a közelben: itt

Horgász szállás a közelben: itt

A horgászvíz rövid leírása:

A Takácsi halastó kitűnő lehetőséget kínál azoknak, akik feederbottal vagy matchbottal kívánnak horgászni. Persze ez nem jelenti azt, hogy aki tradicionális horgászbottal a kezében szeretne nyugodt perceket tölteni a Takácsi halastó partján, ne járna sikerrel. Hiszen a tóban megannyi csuka és süllő lapul. A sporthorgászokat csalihalak segítik a legszebb példányok kifogásában.

A horgászvíz megközelítése:

A 83-as számú főútvonal mentén Pápától Győr irányában. Pápa és Takácsi között, Pápától 6 km-re.

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

HVK  A Horgászvíz Katalógus  célja, hogy felépítse az ország legnagyobb horgászvíz adatbázisát és egyben a horgászathoz szorosan kapcsolódó horgászboltok és horgász szálláshelyek bemutatkozó oldalainak is helyet biztosítson.  Vizek,boltok,szálláshelyek. Fő profilja a Magyar horgászvizek összegyűjtése nem csak katalógus jelleggel. Megyei bontásban megtalálható horgászvíz, horgászbolt, horgászszállás listánk mellett az adott megye leg népszerűbb helyeinek egész oldalas bemutatkozást biztosítunk.

Keresés

Regisztrációk

Hasznos