Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Zoltán és Diana Horgásztó és Szabadidőpark

Zoltán és Diana Horgásztó és Szabadidőpark

 

 

 

Horgász vizek, horgász tavak, horgász helyek : Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark, 8087 Göböljárás-puszta, Alcsútdoboz . A Horgászvíz Katalógus.hu horgászvíz bemutató oldalai azoknak a horgászatot kedvelő sporttársaknak nyújt segítséget, akik szívesen kipróbálnak új horgászvizeket és szeretik a változatosságokat . Oldalunkon kiválaszthatják a megfelelő horgászvizet, horgásztavat, horgászhelyet a következő horgásztúrájukhoz. A horgászat és természet szeretők számára összegyűjtöttük és bemutatjuk Magyarország összes számottevő horgászatra alkalmas, horgászvizeit, most a Zoltán és Diana Tóval ismerkedhetünk meg.

Extra szolgáltatások:

Éjjel-nappal várjuk a horgászokat, pihenőpark területén lovarda üzemel, horgász versenyek , jelölt halak magas pénzdíjért, sátorozási lehetőség, autó parkoló.

Zoltán és Diana Horgásztó és Szabadidőpark

 

Hal fauna: Ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász.

Fő hala: Ponty

Helyi szabályozás:

Az aktuális szabályokról, nyitva tartásról és napra kész árakról a horgászvíz honlapján lehet, érdeklődni : itt

Facebook oldala: itt

Horgászboltok a közelben: itt

Horgász szállás a közelben: itt

A horgászvíz rövid leírása:

A Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark Budapest belvárosától 35 km-re, Fejér megyében, Göböljárás-pusztán, Etyek és Alcsútdoboz között félúton, festői dombok között, az etyeki Kordai Filmstúdió közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

A horgászvíz megközelítése:

M1-es autópályán a 16-os Biatorbágy-Budapark lejáratig (személygépkocsival autópálya-matrica nélkül megközelíthető), onnan Biatorbágyon, majd Etyeken keresztül Alcsútdoboz felé a 8106. sz. úton.

Forrás: http://zoltanhorgaszto.wordpress.com/megkozelites/

Beküldő neve: Dóczi Petra

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Keresés

Regisztrációk

Hasznos