Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

pofishing.com

pofishing.com

 

 

 

Horgász utak, horgászutazások, horgász túrák, horgásztúra szervezők : pofishing.com. A Horgászvíz Katalógus.hu horgász túrák szervezőit bemutató oldalai azoknak a horgászatot kedvelő sporttársaknak nyújt segítséget, akik szívesen kipróbálnak új horgászvizeket és szeretik a változatosságokat . Oldalunkon kiválaszthatják a megfelelő horgász vitet, horgásztavat, horgászhelyet a következő horgásztúrájukhoz. A horgászat és természet szeretők számára összegyűjtöttük és bemutatjuk Magyarország összes jelentős horgász túra szervezőit, most az Olaszországi Pofishing.com csapatával ismerkedhetünk meg.

Bemutatkozás:

A pofishing.com csapatának célja, hogy Ön felhőtlenül élvezhesse a csodálatos Pó folyót és környékét. Várjuk szeretettel a színvonalas horgászat kedvelőit! Tartson velünk! Felejthetetlen élményben lesz része! A Pó-folyó és deltája egyedi tájakkal üdvözli a látogatót: kis szigetek, csatornák, lagúnák, cukornád mezők, horgászatra ideális völgyek, melyek egyben sok madárfajnak is tökéletes élőkörnyezetet teremtenek. Vörös gém és szürke gémek, kacsa és liba, gázlómadarak, flamingók, gulipánok – több mint 370 faj. Így nem csak horgászparadicsom, hanem igazi édenkert a madármegfigyelés és természetfotózás szerelmeseinek.

Pofishing.com,Horgászutazások , horgásztúrák , túra szervezők , utazási irodák a Horgászvíz katalógus.hu adatbázisában. Horgász túra tervezésekor nézze meg a Horgászvíz katalógus.hu „ utazás” rovatát, ahol a hazai és külföldi utazási irodák kínálják horgász túráikat. A legnépszerűbb Duna- delta, Pó-folyó vagy a Szamos túrákon túl eljuthatunk olyan egzotikus tájakra mint, Caspe, Riba, Roja vagy az Ebró folyó , vagy a Mexikói- Big Game és a Rhone- delta.

 

Az utazásról részletesen : itt

A szervező facebook oldala: itt

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Horgászutazások , horgásztúrák , túra szervezők , utazási irodák a Horgászvíz katalógus.hu adatbázisában. Horgász túra tervezésekor nézze meg a Horgászvíz katalógus.hu „ utazás” rovatát, ahol a hazai és külföldi utazási irodák kínálják horgász túráikat. A legnépszerűbb Duna- delta, Pó-folyó vagy a Szamos túrákon túl eljuthatunk olyan egzotikus tájakra mint, Caspe, Riba, Roja vagy az Ebró folyó , vagy a Mexikói- Big Game és a Rhone- delta.

Keresés

Regisztrációk

Hasznos